Výběr článků

Provizorní výpis článků blogu. Už máme stránkování a značky, ale nejde jednoduše nastavit formát, filtr, řazení nebo počet článků na stránku přehledu. Pořád nejsou komentáře. To se možná nikdy nezmění... nebo až se někdo ozve se zpětnou vazbou.

Potenciál IT

04.12.2018 Petr Opletal IT Produktivita Cloud Efektivnost

Jak správně vyhodnotit užitek, spojený s lepším využitím IT? Reálná zkušenost - příklad z praxe.

PowerApps & Flow
PowerApps & Flow

PowerApps & Flow

02.11.2018 Petr Opletal Office 365 Procesy IT Software development Office 365 Flow PowerApps Forms Dynamics 365 Power BI Automatizace Produktivita

Součástí Microsoft Office 365 jsou i velmi zajímavé prostředky pro vytváření jednoduchých nástrojů pro snazší využití existujících dat a automatizaci opakujících se činností. Zkusme společně najít něco, co vám pomůže!

Produktivita zpracování informací

Produktivita zpracování informací

13.10.2018 Petr Opletal Rozvoj dovedností Procesy IT Produktivita Zkušenosti Administrativa Dovednosti

Naprostá většina uživatelů kancelářských aplikací je nejspíše přesvědčena, že to, co dělá, zvládá v podstatě dobře "… jistě by se to asi dalo dělat (trošku) lépe, ale tak, jak to dělám teď, to je v pohodě …". Někdy možná ano, někdy ne. Zkusme projít nějaké (snad) typické příklady (když budete vědět o jakémkoli jiném, dejte vědět).

Produktivita zpracování informací
Outlook
Outlook

Outlook

12.10.2018 Petr Opletal Office 365 IT Management Rozvoj dovedností Outlook E-mail Zpráva Pravidlo Produktivita Kapacita Efektivnost

Velká část administrativních pracovníků zjevně tráví spoustu času u Outlook-u. Většina z nich jej stejně používá prakticky pouze jako klienta elektronické pošty. Je jisté, že při této činnosti se dá promrhat či ušetřit velké množství času. Co zkusit zjistit průměrnou dobu, který strávíme se zprávou (určitého typu)? Mohlo by to být užitečné?

Je email mrtvý?

01.09.2017 Petr Opletal Management Office 365 IT Rozvoj dovedností E-mail IT Správa Dovednosti Outlook Produktivita Efektivnost

Jak je to s elektronickou poštou. Je to přežitek? Nezbytnost? Žrout času? Co doopravdy potřebujeme, aby email "uměl" … nebo spíš co musíme umět my. Jaké technologie pomohou a jaké nám život spíše zkomplikují.

Setkejme se!

Naše práce nás baví. Pomůžeme, aby vaše bavila vás.

Chci vědět víc

Hledáme partnery, se kterými budeme růst.