Výběr článků

Provizorní výpis článků blogu. Už máme stránkování a značky, ale nejde jednoduše nastavit formát, filtr, řazení nebo počet článků na stránku přehledu. Pořád nejsou komentáře. To se možná nikdy nezmění... nebo až se někdo ozve se zpětnou vazbou.

Jak používat email

Jak používat email

07.07.2024 Petr Opletal Management Office 365 IT Rozvoj dovedností E-mail IT Správa Dovednosti Outlook Produktivita Efektivnost

Jak je to s elektronickou poštou. Je to přežitek? Nezbytnost? Žrout času? Co doopravdy potřebujeme, aby email "uměl" … nebo spíš co musíme umět my. Jaké technologie pomohou a jaké nám život spíše zkomplikují.

Jak používat email
MS Teams a CRM
MS Teams a CRM

Lze použít MS Teams pro CRM?

21.06.2024 Petr Opletal Office 365 CRM Teams CRM

Pro podporu řízení vztahů se zákazníky (CRM) jsou určeny specializované systémy. Ve většině případů nemusí být využívány zcela účelně. Jsou poměrně náročné - finančně, na infrastrukturu i orgware (dovednosti, pravidla, …). Objevuje se myšlenka, že ledacos z toho, co považujeme za funkčnost pro CRM, nabízí i MS Teams.

Výkaz práce

Nástroj pro evidenci času

06.06.2024 Petr Opletal IT Office 365 Projektové řízení Kalendář Práce Čas

Při rozvoji využití termínových kalendářů jsme se dopracovali k tomu, že byť se ledacos dá dělat pomocí standardní funkčnosti, většinou se hodí nadstavba. Přesněji řečeno - když po lidech něco chcete, je dobré jim to maximálně usnadnit.

Výkaz práce
Manažer versus zaměstnanec
Manažer versus zaměstnanec

Manažer versus zaměstnanec

18.05.2024 Petr Opletal Strategie Manažer Řízení Zaměstnanec Výkon Motivace

Jaký je vztah vedoucího a jeho týmu? Nad čím stojí se zamyslet z pohledu vedoucího versus výkonného člověka? Mají rozdílné zájmy? O co by se ve svém vztahu měli snažit? Co jej narušuje?

Kalendář a organizace schůzek

Kalendář a organizace schůzek

10.05.2024 Petr Opletal Management Organizace Řízení Porady Jednání Schůzky Pravidla

Kolik jednání je nezbytně nutných? K čemu a jak je užitečná porada? Máte závazná pravidla pro sjednávání schůzek? Jaké typy schůzek rozlišovat? Čemu a jak zabránit?

Kalendář a organizace schůzek

Setkejme se!

Naše práce nás baví. Pomůžeme, aby vaše bavila vás.

Chci vědět víc

Hledáme partnery, se kterými budeme růst.