Výběr článků

Provizorní výpis článků blogu. Už máme stránkování a značky, ale nejde jednoduše nastavit formát, filtr, řazení nebo počet článků na stránku přehledu. Pořád nejsou komentáře. To se možná nikdy nezmění... nebo až se někdo ozve se zpětnou vazbou.

Digitální podnik OP TAK 2024

Digitální podnik OP TAK 2024

28.12.2023 Petr Opletal IT Dotace Digitalizace Virtuální Digitální Transformace

V roce 2024 je plánováno zahájení příjmu žádostí o podporu na 2. čtvrtletí, ukončení ve třetím. Nejvyšší čas začít se připravovat. Digitální transformace malých a středních firem: "Investice nebo pořízení nových služeb v oblasti informačních a komunikačních technologií, především tedy software a hardware, související s výrazným posunem v digitalizaci společnosti."

Digitální podnik OP TAK 2024
Snímek pracovního dne
Snímek pracovního dne

Snímek pracovního dne

12.12.2023 Petr Opletal Management Rozvoj dovedností Office 365 Čas Záznam

Může se zdát, že je to zbytečné. P. F. Drucker si to nemyslí. Považuje analýzu toho, na co čas spotřebováváme, za základ jeho řízení. Pokud jste už někdy zkoušeli korektně řídit (plánovat) práci, tak víte, že největší problém je, že aktivity, které nemáme pod kontrolou, mohou být nečekaně rozsáhlé. A pokud s nimi v plánu práce nepočítáme, stává se ten plán nepoužitelným.

Řízení vztahů se zákazníky

Řízení vztahů se zákazníky

18.11.2023 Petr Opletal Procesy Management Rozvoj dovedností CRM CRM Obchod Zákazník Vztah Kapacita

CRM (Customer Relationship Management) - způsob zvýšení efektivnosti obchodních procesů. Software & data & povinnosti lidí. Když opravdu chcete rozvíjet vztahy se svými zákazníky.

Řízení vztahů se zákazníky
Porady
Porady

Porady

29.07.2023 Petr Opletal Management Organizace Řízení Porady Jednání Schůzky Pravidla Úkoly

Nenaříkejme nad tím, kolik nám příliš mnoho navíc neefektivních porad bere času a energie. Má to jednoduché řešení. Existuje řada doporučení. Zásad. Pravidel. Technik. I nějaké nástroje. Stačí chtít. Nevymýšlet si výmluvy. Začít.

Centralizace komunikace

Centralizace komunikace

17.06.2023 Petr Opletal IT Office 365 Komunikace Centralizace Sdílení Produktivita Výkon

Kde máte zaznamenanou komunikaci se zákazníky, dodavateli a všemi dalšími partnery? Máte dostatečný přehled o tom, kolik jakých zpráv do firmy přichází a jak jsou vyřizovány? Jak dlouho komu trvá zpracování? Jsou podstatné informace uloženy v provozních informačních systémech?

Centralizace komunikace

Setkejme se!

Naše práce nás baví. Pomůžeme, aby vaše bavila vás.

Chci vědět víc

Hledáme partnery, se kterými budeme růst.